Bijzonder slapen in België bij walrussen en ijsberen

by TravelTop10
Pairi Daiza Resort - bijzonder slapen in België - Traveltop10

Vanaf 21 maart 2020 is het in België mogelijk om te slapen bij walrussen en ijsberen. Dit kan bij het Pairi Daiza Resort. De ‘Walrus House’-kamers hebben onderwater zicht op ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers.

Bijzonder slapen in een sneeuwgrot in België

In de Walrus House-kamers voelt het als slapen in een sneeuwlandschap. In de kamer vind je alleen maar blauwachtige, witte en lichtgrijze kleuren, uiteraard wel met comfort en warmte. De kamer is als een sneeuwgrot met glinsterende witte muren en ijseffecten. Het bijzondere uitzicht op de onderwaterwereld van de walrussen krijg je er gewoon bij. De badkamer oogt als een ijskoud universum, met haar spierwitte muren en ijseffect.

Wat is Pairi Daiza Resort?

Het Pairi Daiza is een toeristische attractie in België en verkozen tot ‘Beste zoo van Europa’. Hier reis je over de vijf continenten en maak je kennis met meer dan 7.000 dieren. Ontmoet olifanten, voeder bijzondere dieren en kom oog in oog te staan met luipaarden, leeuwen, gorilla’s, panda’s, witte tijgers of orang-oetans.

Slapen bij de beren Pairi Daiza Resort Belgie - Traveltop10

Slapen bij de beren in België

In 2019 opent Pairi Daiza haar eerste hotel, in het hart van een volledig nieuwe wereld ’The Last Frontier’. Dit alles geïnspireerd op British-Columbia waar je kunt wandelen en logeren tussen wolven, beren, stellerzeeleeuwen en poema’s. Pairi Daiza Resort ontving al drie sterren in de Groene Michelin Gids.

foto’s: Pairi Daiza Resort

You may also like

Leave a Comment