Arctic Bath Hotel in Lapland

by TravelTop10
Arctic Bath Hotel Zweeds Lapland - Traveltop10

Op zoek naar een exclusieve overnachting boven de poolcirkel? Laat je dan verrassend door de luxe van het Arctic Bath Hotel Lapland! Dit drijvende design- en wellnesshotel ligt middenin de natuur van Zweeds Lapland. Het cirkelvormige hotel drijft op de Zweedse Luleå rivier. Het Arctic Bath Hotel behoort ongetwijfeld tot de meest unieke hotels ter wereld. 

Tophotel in Zweden

Het hotel is gebouwd met veel aandacht voor duurzaamheid. De architect is geïnspireerd door drijvend hout in de rivier. Het Arctic Bath is in de wintermaanden volledig ingesloten door ijs, in de zomer is het omringd door water. De kamers zijn modern Scandinavisch ingericht en het zijn er slechts twaalf.

Activiteiten Arctic Bath Hotel 

Buiten is het genieten van de ongerepte natuur van Zweeds Lapland. Je kunt het avontuur opzoeken met arctische activiteiten en met geluk spot je het noorderlicht in de wintermaanden. In de zomer is er de middernachtzon. Binnen is het genieten van gastronomische maaltijden en kom je tot rust in de sauna’s en warme baden.

Restaurant Arctic Bath Hotel

Lokale, pure en duurzame producten zetten de toon in het restaurant van het hotel. De koks bereiden een vast menu op basis van lokale ingrediënten. Bovendien geniet je hier van de beste lokale bieren en geselecteerde wijnen. 

Arctic Bath Hotel in Lapland - Traveltop10
foto’s: Arctic Bath Hotel Lapland 

Meer bijzondere slaapadressen vind je hier.

You may also like

Leave a Comment